Menu Sluiten

Moduleerbare Wand


Moduleerbare wand

nl fr en over ons winkelinrichting interieur winkel en stockrekken catalogi contact winkelrekken draadrekken stockagerekken stockagerekken storagerekken zijn de meest robuuste in de familie van de winkelrekken. Even stevig is de reputatie en kennis die interstock heeft opgebouwd in dit segment. Als u een inrichting zoekt voor het organiseren en stockeren van zware lasten of paletten werkt interstock samen met u planmatig aan een oplossing. Ingrepen zoals draagarm systemen tussenvloeren mobiele of moduleerbare rekken kleurcodes specifieke accessoires voor bepaalde sectoren bepalen van draagkracht volgens legbladen hellip. Zijn perfect beheersbaar voor interstock moduleerbare wand prijzen Ook in het maken van industrieumlle gaaswanden voor gescheiden industrieumlle opslag en retentiebakken voor gevaarlijke producten heeft interstock een ruime ervaring. Enkele realisaties halfzware lasten lichte lasten zware lasten lange lasten goederenbehandeling bescherming veiligheid contact i.z. Klein frankrijk rok schoonboeke .

contact panden overzicht u bevindt zich hier home panden overzicht panden zeer ruim handelsgelijkvloers met privparking en voldoende parkeergelegenheid foto picture index zeer ruim handelsgelijkvloers met privparking en voldoende parkeergelegenheid autoid media token referentie nr. omschrijving zeer ruim handelsgelijkvloers met privparking en voldoende parkeergelegenheid type handelspand locatie tessenderlo straat neerstraat nummer postcode prijs omschrijving zeer ruim handelsgelijkvloers van m in het commercile centrum van tessenderlo. Pand bestaande uit moduleerbare winkelruimte met etalage en ingebouwde kastenwand diverse aparte bergingen technische ruimte aparte toiletten kitchenette en ruime kelderberging. Achteraan het gebouw is er privparking voorzien voor staanplaatsen. Handelspand is geschikt voor diverse doeleinden uitgezonderd horeca. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de neerstraat en op het vlakbij gelegen marktplein. Kosten.

Het laatste nieuws over Moduleerbare wand

spring naar inhoud home over ons parket deuren binnendeuren schuifdeuren deuren zonder omlijsting trappen houten trappen betonnen trap bekleden maatwerk kasten op maat dressing projecten contact maatwerk maatwerk het spreekt voor zich dat u bij gebroeders janssen perfect terecht kan voor al uw noden inzake maatwerk. Kasten op maat dressingkasten schuifdeuren op maat scheidingswanden draaideuren en modules alles wordt in samenwerking met onze partner neves voor u ontworpen geproduceerd en genstalleerd en dit met de grootste aandacht voor kwaliteit. Onze mogelijkheden kasten op maatstandaardafmetingen zijn handig maar soms helemaal niet van toepassing De toekomst over moduleerbare wand In dat geval is het best handig om maatkasten te voorzien. Gebroeders janssen voorziet voor u graag maatwerk kasten van de beste kwaliteit. Dressingshoe handig en stijlvol dressingkasten ook zijn geen twee woningen hebben de.